KOMPAS – krestanskypodnikatel.cz

Dovoluji si Vás oslovit za naše sdružení KOMPAS. Naším cílem je vytvářet podporující společenství pro věřící podnikatele, manažery, obchodníky a živnostníky. Duchovní záštitu za nás přijal olomoucký biskup Josef Nuzík.

Chtěli bychom sloužit i podnikatelům ve Vaší farnosti a diecézi.

Společně se modlíme: každou středu a pátek on-line. bit.ly/…tba Při každém našem setkání věnujeme čas společné modlitbě.

Podporujeme růst duchovního života: pořádáme duchovní obnovy (nejbližší bude 4. až 7. listopadu, povede ji P. Jan Adamík SJ), 2x do roka nabízíme pobyty v klášteře v tichu (4 celé dny, je to stále oblíbenější akce).

Formujeme se po profesní i osobní stránce: pořádáme jednou ročně konferenci na Velehradě (nejbližší 28. května 2022), pořádáme semináře na odborná témata, při kterých prohlubujeme i rozměr víry a svědomí.

Podporujeme naše rodiny: na konferenci i obnovu zveme celé rodiny, abychom nepůsobili další odloučení; pořádáme pobyty tátů s dětmi a plánujeme i mámy s dětmi; připravujeme akci také pro mládež.

Podporujeme se navzájem: pořádáme cluby, setkávání, kde se modlíme, sdílíme, přizpůsobíme se potřebám účastníků.

Často stačí málo: pobavit se o svých starostech s někým, kdo s nimi má vlastní zkušenost. Vyslechnutí, pochopení, povzbuzení; to vše má zázračnou moc.

Obsah setkání si individuálně vytváří každé místní společenství. Někde má modlitebního ducha, jinde se řeší profesní růst a někde zase sdílení životních zkušeností a know how.

Kdy a kde se bude CLUB konat:

11. 11. Uherský Brod, Zlín, 18. 11. Plzeň, Praha, 19. 11. Pardubice, Olomouc, 25. 11. Jihlava, 26. 11. Brno, 2. 12. Ostrava

Sdílet KOMPAS kalendář na Google

Za tým KOMPASu

Marek Chvátal

info@krestanskypodnikatel.cz

Tel.: 732 194 790

www.krestanskypodnikatel.cz